Teamuitje op het strand 

Bij alle beachclubs in Nederland

Vanaf 75 personen


Wil je een leuke en onvergetelijke feestavond op het strand organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres! De "one stop shop" voor een geslaagd bedrijfsfeest op het strand.

Wil je een feest met live muziek of met een DJ? Of wil je juist een soort "festival sfeer" neerzetten? Bij ons ben je aan het juiste adres!

En het allermooiste is natuurlijk dat je bij de beste prijs krijgt.

Waar?

Diverse strandtenten en activiteiten aanbieders promoten speciale acties op onze site. Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze deals met kortingen oplopend tot 40%? Schrijf je dan hieronder in:


Hieronder staan alle strandtenten van Nederland waar je deze arrangementen kan boeken. Van Zeeland via Scheveningen tot Ameland en terug. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een "op maat advies" voor een geslaagd teamuitje op het strand. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de organisatie van team events. 

Scheveningen Bad

De boulevard van Scheveningen is wereldberoemd met het bekende pier en de lange boulevard met de vele strandtenten. Wist je dat de helft van alle strandtenten in Nederland in Den Haag zijn? Meer dan 80 zijn het er. Genoeg keus dus voor een geslaagd bedrijfsuitje op het strand. De beachclubs in Scheveningen zijn gemakkelijk bereikbaar met tram en bus en daarnaast zijn er vele betaalde parkeermogelijkheden.

Scheveningen Zwarte Pad

Ben je op zoek naar een leuke trendy strandtent waar je naast een leuke activiteiten tijdens je teamuitje ook gezellig kan borrelen? Dan is het Zwarte Pad een goede keus. Zeker voor de gezellige bedrijfsfeestjes is het Zwarte Pad "the place to be". Ook goed bereikbaar met tram en bus en natuurlijk de lange parkeerplaats pal achter de strandpaviljoens.

Den Haag Zuiderstrand

Het Haagse strand strekt zich van Kijkduin tot aan het Zwarte Pad in Scheveningen Noord. Het Zuiderstrand ligt tussen kijkduin een de haven van Scheveningen en is zo'n 6 kilometer lang. De beachclubs aan het Zuiderstrand hebben de ruimte dus! Een prima locatie voor een leuk en geslaagd teamuitje. Op de meeste plekken achter de duinen van het Zuiderstrand kan je overigens gratis parkeren.

Kijkduin

Katwijk aan Zee

Noordwijk

Noordwijk heeft een prachtige Boulevard waar er een aantal leuke strandtenten zijn die prima geschikt zijn voor een leuk teamuitje of bedrijfsuitje. Ook Noordwijkerhout hoort hierbij. 

Bloemendaal

Ook wel Amsterdam aan Zee genoemd vanwege de vele bezoekers uit de hoofdstad. Bloemendaal heeft een aantal leuke en hippe strandtenten om een gezellige bedrijfsborrel, teamuitje of bedrijfsfeest aan het strand te houden.

Zandvoort aan Zee

We gaan naar Zandvoort, al aan de Zee klinkt het oude liedje. Ook in deze badplaats zijn er ruimschoots mogelijkheden voor een gezellig teamuitje op het strand. Bekijk de locaties hieronder en kies de beachclub welke past bij jouw event. Vul het offerte formulier in en we adviseren je graag hoe we een geslaagd teamuitje op het strand kunnen organiseren.

IJmuiden

Teamuitje op het strand in Wijk aan Zee

Wil je lekker met je collega's tijdens je teamuitje naar een leuke plek aan zee vlakbij Amsterdam? Dan is Wijk aan Zee wellicht de beste locatie voor jouw teamuitje. Niet de hype van Bloemendaal maar toch erg gezellig. Ook een goeie spot voor een surf of kitesurf clinic.

Castricum

Het Noord Hollandse Castricum heeft een aantal zeer leuke beachclubs die perfect geschikt zijn voor een bedrijfsuitje aan het strand. Combineer leuke strandactiviteiten samen met een gezellige borrel of BBQ bij een van deze beachclubs. Ook in Castricum zijn onze arrangementen te boeken bij onderstaande beachclubs.

Egmond aan Zee

Een leuk teamuitje boeken aan het strand in Egmond aan Zee? Deze oude bekende badplaats heeft een aantal mooie strandpaviljoens waar je uitstekend een bedrijfsuitje op het strand kan organiseren voor kleine maar ook voor grote groepen. Ook zijn hier alle strandactiviteiten te boeken zoals Bubble Ball, Strand Zeskamp, de Baywatch Film workshop en nog veel meer. Kijk voor alle activiteiten op deze pagina.

Bergen aan Zee

Bergen aan Zee in de kop van Noord Holland is al lange tijd een bekende badplaats in Nederland. Voor bedrijven die een teamuitje willen organiseren in een wat rustigere badplaats is Bergen aan Zee de uitgelezen locatie. Alle strandactiviteiten voor een geslaagde teambuilding dag op het strand zijn op deze locatie te boeken bij ons. Vul het offerte aanvragen formulier in een laat ons uw teamuitje op het strand organiseren.

Callantsoog

Teamuitje op Texel

Lets go to the Island! Texel is een leuke bestemming voor een meerdaags teamuitje. Overnachten op een van de bungalow parken en dan overdag en aantal leuke strandactiviteiten doen samen met collega's. Ook op Texel zijn bijna alle activiteiten op het strand te boeken voor een geslaagd bedrijfsuitje op Texel. Bekijk de beachclubs op Texel hieronder en vraag offerte aan.

Bedrijfsuitje op Terschelling

Een leuk gezellig teamuitje op Terschelling. Lekker uitwaaien en ondertussen samen met collega's een aantal leuke strandactiviteiten doen voor het teambuilding gevoel? Het kan allemaal op Terschelling. 

Bedrijfsuitje Ameland

Boven de provincie Friesland ligt ons mooie Waddeneiland Ameland. Met de veerboot ben je er zo! Erg leuk om daar een aantal dagen naar toe te gaan voor het jaarlijkse bedrijfsuitje of teamuitje. Ook op dit mooie waddeneiland kan je onze strandactiviteiten boeken. Vraag offerte aan en bekijk wat er mogelijk is om van jouw bedrijfsuitje een succes te maken.

Bedrijfsuitje op het strand in Zeeland

Op de Zeeuwse eiland is het in zomerseizoen superfijn vertoeven tijdens een leuk teamuitje of bedrijfsuitje. Hieronder staan alle leuke strandtenten in de provincie Zeeland waar je de arrangementen kan boeken. Een lekkere BBQ en/of Buffet in combinatie met een leuke strandactiviteit om samen met collega's te doen. 

Ouddorp

Strandpaviljoen Paal 10