Filmworkshop Baywatch op het strand

Film workshop Baywatch op het strand

vanaf 69,50 pp 

Onvergetelijk!

Een filmworkshop is de ultieme creatieve teambuilding voor bedrijven die een keer wat anders willen doen tijdens het bedrijfsuitje.

De meesten onder ons kunnen zich de iconische serie uit de jaren 90 met Pamela Andersson en David "Knight Rider" Hasselhoff nog wel herinneren. Of anders wellicht de meer recente remake met Dwight "The Rock" Johnson.

Hoe leuk om zelf een aflevering van Baywatch te maken samen met je collega's met professionele regisseurs en apparatuur? Tijdens deze workshop vorm je in teams van 10 de gehele opname crew inclusief acteurs.  Groepen tot 250 personen kunnen deze activiteit boeken. 

Elk team maakt een eigen aflevering. Spanning en sensatie op het strand van Scheveningen, Bloemendaal of Texel? Het kan met deze leuke filmworkshop tijdens jouw volgende teamuitje op het strand.

Na afloop is er natuurlijk tijd voor een hapje en een drankje. Ondertussen zullen de regisseurs van Teamfilm de Baywatch afleveringen monteren en binnen 1,5 kunnen we dan beginnen met de echte Oscar Premiere Show waarbij de gemonteerde afleveringen laten zien.

Wat een ervaring!!

Kan iedereen meedoen?

Iedereen kan meedoen, ook deelnemers met een lichamelijke beperking.

We helpen je graag! Bel met 085-1304595


baywatch teamuitje
  • 69,50 per persoon
  • 10 to 250 personen
  • Professionele regisseurs
  • Inclusief alle apparatuur
  • Mogelijk bij elke strandtent
  • Met Oscar premiereshow

We helpen je graag! Bel met 085-1304595