Republiek Bloemendaal

In het mooie Bloemendaal, ook wel Amsterdam aan Zee genoemd ligt op het strand de fijne beachclub De Republiek. Deze prachtig recent geheel verbouwde locatie is natuurlijk een plek bij uitstek om een bedrijfsfeest of teambuildingdag te houden. Op Deze plek is niet aan te bevelen als teambuilding locatie gedurende de drukke zomerdagen maar in het voor- en naseizoen is dit een toplocatie.

Op het strand van Bloemendaal zijn al onze strandactiviteiten die een teamuitje strand zo leuk en uniek maken te boeken. Van Expeditie Robinson tot aan de cocktailworkshop of filmworkshop. Alles is mogelijk is ons motto altijd.

De Republiek is ook corporate events eventueel ook te huur.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze arrangementen bij deze locatie? Neem dan contact op via het formulier of bel met 085-1304595.

 

Dit paviljoen is eigenlijk geen strandtent meer te noemen. Het is eerder een strandrestaurant waar heerlijk kunt eten, maar ook nog gewoon een goeie houtoven pizza kunt bestellen. Heel mooi en stijlvol ingericht. Ook voor interieur lovers the place to be. En het mooie is, Republiek Bloemendaal is nu een vaste tent geworden, dus het hele jaar open, 7 dagen per week van 9.00 – 24.00 uur.