Woodstock

Woodstock is in 2022 weer helemaal alive en kicking. Een welbekende plek aan het strand in Bloemendaal voor de leuke feestjes als het zonnetje schijnt. Strandteamuitje biedt bij deze beachclub in Bloemendaal alle team activiteiten voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest behalve het RIB varen want dat kan alleen in Scheveningen en Den Haag strand.

Een leuke activiteit op het strand zoals Expeditie Robinson of Beach Archery? Of liever wat rustiger en een rondje beach golf spelen? Het kan allemaal tijdens een teamuitje aan zee in Bloemendaal. Ook bij deze locatie bieden we onze unieke en scherp geprijsde arrangementen van 49,50 voor een leuke activiteit en BBQ of buffet.

Bel ons eens op dan bespreken we de mogelijkheden. 085-1304595. Of vul hier het formulier in en wij nemen snel contact op.

Woodstock iets te druk?  Geen zorgen, wij kennen alle beachclubs aan de Nederlandse kust en stellen je graag een aantal alternatieven voor. Bekijk ze allemaal hier.

Een bijzondere plek waar je je kunt laten verrassen, waar altijd wel iets bijzonders gebeurt, waar iedereen welkom is, niets hoeft en alles mag. Je kunt er ook heerlijk eten. Ze hebben ook een fijne borrelkaart waar je tussen 12.00 en 22.00 uur allerlei lekkere dingen van kunt bestellen. Woodstock is dit seizoen open van donderdag t/m zondag, bij zomers weer gaan ze ook andere dagen open. Check hun socials voor meer info.

Zeeweg 94
Bloemendaal aan Zee
@woodstock69bloemendaal