Actief teamuitje strand Scheveningen

Lekker met collega’s een teamuitje op het strand in Scheveningen beleven? Ontdek welke leuke actieve activiteiten je op het strand kan boeken in Scheveningen Boulevard of Scheveningen Zwarte Pad.

Wij bieden een zeer uiteenlopende keuze aan activiteiten die je tijdens het bedrijfsuitje of teamuitje aan het strand in Scheveningen kan organiseren. Wij gaan voor het totaalplaatje dus bij ons kan je ook de horeca boeken tegen mooie kortingen. Het grote voordeel is dat de hele organisatie bij ons ligt. Je hoeft verder dus niets te doen behalve de uitnodigingen versturen (en zelfs dat kunnen we uit handen nemen)

We zijn al meer dan 15 jaar actief met allerlei workshops en activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje dus jouw event  is bij ons in goede handen.

Een geslaagd afdelingsuitje aan zee bestaat wat ons betreft uit een leuke activiteit die aansluit bij alle deelnemers. Daarom is het vaak leuk een soort “keuzemenu” te hebben van meerdere activiteiten. Vervolgens is een gezellig hapje en drankje ook belangrijk. Daarom stemmen we graag met jullie af hoe dat eruit moet zien.  Lekker simpel met een BBQ met een burgertje en sateetje of wellicht iets sjieker met een mediterraans menu. Alles is mogelijk en samen zorgen we voor een perfect event.

Als Haags bedrijf zijn we natuurlijk erg thuis bij wat alle beachclubs aan de stranden van Den Haag, Kijkduin en Scheveningen te bieden hebben. Zodoende kunnen we ook echt op maat advies geven. Het leuke voor jou is dat we speciale kortingen hebben bij meerdere strandtenten zodat we het afdelingsuitje aan zee ook nog betaalbaar kunnen houden.

Op onze homepage kun je eens rustig scrollen door all beachclubs in Den Haag, Kijkduin en Scheveningen evenals je door onze activiteiten kunt lopen.

Wil je direct contact? Bel dan met 085-1304595