Afdelingsuitje aan Zee

Hoe leuk is het om een gezellig en zonnig afdelingsuitje aan zee te beleven? Heerlijk! En zeker wanneer het zonnetje lekker schijnt. Maar hoe kies je nu de beste locatie die bij jouw groep en budget past? Voor een geslaagd idee voor een afdelingsuitje aan zee kijk je natuurlijk hier op Strandteamuitje.nl

Wij hebben voor elk afdeling, bedrijf of organisatie een perfect programma in petto. Een geslaagd afdelingsuitje aan zee begint natuurlijk met een leuke activiteit die voor iedereen in de groep aansluit. Daarom is het ook vaak leuk om meerdere activiteiten aan te bieden waar de deelnemers vervolgens uit kiezen.  Er zijn echter ook activiteiten die wel als hele afdeling of bedrijf kan doen zoals bijvoorbeeld onze filmworkshops op het strand. Maar kijk gerust eens door onze andere activiteiten en laat je inspireren. Graag adviseren we wat voor jouw afdeling het beste programma kan zijn. Alle strandtenten van Nederland zijn op deze site te vinden.

Een leuk en origineel afdelingsuitje aan zee is natuurlijk niet compleet zonder een gezellig borrel en /of een BBQ of Buffet. Er is van alles mogelijk en voor ieder budget kunnen we een leuk en compleet programma aanbieden. We hebben meer dan 15 jaar ervaring dus ook voor jouw afdelingsuitje aan zee is er een succesformule.

De ene strandtent is namelijk de andere niet en dat is van belang als je de locatie boekt. Jouw collega’s van de afdeling moeten zich er thuis en op hun gemak voelen. De ene beachclub is zogezegd “high end” en de ander is juist weer erg “laid back” om maar een paar termen te gebruiken. Neem contact met ons dan gaan we samen op zoek naar de beste combinatie.

Extra leuk is dat we bij vele strandtenten een leuke korting krijgen en zo wordt het afdelingsuitje aan zee ook nog betaalbaar.

Bel met 085-1304595 voor direct contact of vul het formulier in op onze contact pagina.