Boca Grandi

Splinternieuwe strandtent aan de boulevard bij Kijkduin. Boca Grandi is nieuw geopend in 2022 door de jongens van de Kiteboardschool.nl. Het is een leuke hippe beachclub geworden met uitgebreide mogelijkheden voor een leuk teamuitje of bedrijfsuitje aan zee.

Uiteraard is dit de plek voor een clinic kitesurfen, golfsurfen of SUPPEN. Maar ook alle andere strandactiviteiten zijn hier bij Boca Grandi in Kijkduin te boeken. Stel je een warme lente of zomerdag voor waarbij je een dagje niet op je thuiswerkplek of kantoor zit maar lekker met alle collega’s aan het strand in Kijkduin. Naast de sportieve activiteiten zoals SUPPEN, kitesurfen of branding kanoën kun je hier ook kiezen voor de meer ontspannen teamuitje activiteiten zoals beach golf, strand archery, strandzeskamp en zelf de filmworkshop op het strand. Bekijk alle activiteiten hier.

Wil je een bedrijfsfeest of borrel geven? Dat is ook mogelijk. In Kijkduin kan je gratis parkeren, wel zo fijn voor de gasten. Ook zijn er een aantal nabij gelegen hotels zoals het NH Atlantic aan de boulevard.

Ben je voor jou bedrijfsuitje op zoek naar een sportieve strandtent? Dan is Boca Grandi the place to be. Bekijk de arrangementen hier. Direct info vul het formulier in of bel met 085-1304595 

 

boca grandi bedrijfsuitje