Beachhouse Kijkduin

Beachhouse Kijkduin is een nieuwe strandtent die in het voorjaar van 2022 geopend is. Bij de Beachhouse kun je natuurlijk een gezellig bedrijfsuitje of een bedrijfsborrel houden voor een kleine groep maar zeker ook voor een grote groep. Ook bij deze strandtent bieden we al onze arrangementen aan.

Een teamuitje bij Beachhouse kan bestaan uit een activiteiten programma zoals de strandzeskamp of iets creatiever zoals “schilderen aan de kust” waarbij je een mooi kunstwerk schildert op aangespoeld wrakhout. Uniek en leuk!

Wil je meer informatie over een leuke teamdag aan het strand bij Kijkduin? Bel dan met 085-1304595 of vul hier het formulier in.

De organisatie van een teambuildingdag voor een grote groep neemt altijd veel tijd in beslag. Denk aan een mooi aanbod van activiteiten dat moet passen bij alle deelnemers en dan natuurlijk alle eet- en dieetwensen voor het diner of BBQ. Gelukkig is jouw event bij ons in goede handen. Al meer dan 15 jaar ervaring in de organisatie van bedrijfsevenementen in Nederland en België.

 

 

beachhousekijkduin.nl