Copacabana

Bij het horen van de naam Copacobana krijg je direct zin in strand zee en muziek. Met de samba op de achtergrond kom je al helemaal in de stemming. Deze leuke beachclub op de Scheveningse Boulevard is dus bij uitstek geschikt voor een leuk bedrijfsfeest of een andere feestelijk zakelijke intentie. Er is veel mogelijk en er is ook veel ruimte bij deze strand.

Heb je een bedrijffeest of een ander soort zakelijk event in gedachten en zoek je een locatie? Dan is Copacobana wellicht de perfecte bestemming. Voor kleine groepen en zeker ook voor grote groepen.

Graag helpen we je invulling te geven aan jouw event met de activiteiten, de horeca maar ook bijvoorbeeld de aankleding en DJ’s. We helpen je graag met de organisatie. Wil je meer weten en direct even bellen? Dat kan op 085-1304595 of vul het formulier en we nemen snel contact op.

Genoemd naar het prachtige braziliaanse strand waan je je hier meteen in de zuidelijke sferen. Aan de boulevard net buiten de drukte, met heerlijke loungehoeken en plekken om bij het vuur te zitten.