Hartbeach Surfschool

Vlakbij de haven van Scheveningen vind je Hart Beach op het strand: De perfecte plek om een leuk bedrijfsuitje of afdelingsuitje op het strand te organiseren. Hart Beach is een van de weinige paviljoens die ook in de winter geopend is. Dus voor een leuk company event hoef je niet te wachten tot het voorjaar.

Op deze locatie kan je ook al onze activiteiten boeken zoals beachgolf, strandzeskamp, de Bay Watch filmworkhop, de gewone filmworkshops, surfen, kitesurfen en nog veel meer! We gaan graag samen met jou een programma opstellen dat past voor jouw hele groep. Klik hier om direct offerte aan te vragen.

Wat is Hart Beach? Een surfschool, surfshop & hang out in één! Het laidback sfeertje dat hier hangt maakt het de ideale plek om even lekker neer te ploffen na een strandwandeling of surfles. Ga alleen of met een groepje het water in met een gecertificeerde instructeur en leer je eerste golf surfen.

Geniet er van een uitgebreide lunch of kies een gezonde smoothie van de menukaart. Loop daarna vooral nog even de shop binnen voor de nieuwste collecties van Quicksilver & Roxy.

Hart Beach is het hele jaar door geopend. In de winter zorgen ze ervoor dat je het snel weer warm hebt na je surfsessie met warme overdekte douches en de verschillende openhaardjes!

Rolstoelpad

Naast deze strandtent is een verhard pad tot aan zee speciaal voor rolstoelen.