Mood Beach

Ben je in de Mood voor een gezellig afdelingsuitje om met collega’s een leuke strandactiviteit te doen en daarna gezellig borrelen en eten? Dan ben je bij Beachclub Mood in Scheveningen aan het juiste adres. Centraal gelegen op de boulevard is deze strandtent gemakkelijk te bereiken. Op drukke zonnige dagen kun overigens wel wat drukte ervaren.

Ook zijn bij deze leuke beachclub onze mooie arrangementen te boeken. Je hoeft dus niet zelf aan de slag om leveranciers te zoeken die de invulling van jouw programma kunnen verzorgen. Wij van Strandteamuitje nemen dat graag van je over. En je krijgt bij ons ook nog eens een keer de beste prijs!

Bekijk onze arrangementen voor een lekkere BBQ (of Pizza) plus activiteit al voor 49,50 p/p. Op het strand voor Mood Beach House is er ruim gelegenheid om een aantal leuke strandactiviteiten te doen met collega’s. We kunnen ook een leuk combinatieprogramma maken zodat er voor iedereen in dit groepsuitje een leuke activiteit is.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen? Bel dan met 085-1304595 of vraag offerte aan via het formulier.

Heerlijk hangen en goede biertjes drinken aan het strand. Of, voor de sportievelingen, ga met je vrienden een workshop doen of heerlijk barbequen. Niks moet, alles mag hier in deze mooie strandtent.