Miss Maui Beachouse

Miss Maui Beach house is een nieuwe strandtent op de plek van het legendarische Peuki, die hier 48 jaar gezeten hebben. Miss Maui Scheveningen is daarmee een nieuwe aanwinst om een leuk bedrijfsuitje of bedrijfsfeest te organiseren. Het menu wat deze leuke nieuwe strandlocatie biedt is om je vingers bij op te eten.

Een zeer ruim aanbod van Pokebowls, warm en koud, een ruime selectie vis en natuurlijk ook steaks en burgers. Ook voor teamuitjes die iets anders willen dan doorsnee op de boulevard is Miss Maui een goede keuze.

Ook hier hebben we weer diverse aantrekkelijke arrangement. Bekijk bijvoorbeeld een leuke strandactiviteit plus BBQ, Pokebowl of burger menu, al voor 49,50 p/p. Wil je direct meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan met o85-1304595.

 

Op het strand voor deze nieuwe strandtent zijn er tal van mogelijkheden om een leuke teambuilding activiteit te organiseren. Denk aan een leuk beachvolleybal toernooi, strandzeskamp of beach archery. Of wellicht iets creatiever en meer teambuilding? Dan is de filmworkshop wellicht iets voor jullie? Samen een TV commercial maken? Of liever een speelfilm in delen? Op het strand voor Miss Maui zijn er voor elke groep genoeg mogelijkheden voor een uitdagend programma.