Simonis aan Zee

Simonis, de bekendste viswinkel van Scheveningen en omstreken heeft ook een strandpaviljoen. En bij dit mooie strandpaviljoen is ook ruimte om een bedrijfsevenement te organiseren. Voor een groepsuitje, teamuitje of bedrijfsuitje is deze bekende naam uit Scheveningen een goede keuze.

Op het strand voor deze beachclub is er ruimte genoeg om een leuke teamdag op het strand te organiseren met ons.  We bieden op het strand allerlei leuke activiteiten aan zoals de strand zeskamp, schilderen aan zee en bijvoorbeeld ook de creatieve filmworkshop. Bij deze laatste workshop kun je op het strand jullie eigen Baywatch aflevering opnemen. Wij zorgen natuurlijk voor alle props.

Bekijk alle activiteiten op onze teamactiviteiten pagina.

Na een middag gezellig samen bezig geweest te zijn met leuke teambuilding activiteiten is het tijd voor een hapje en een drankje. Bij Simonis aan Zee zal er natuurlijk iets lekkers uit de zee op tafel staan.

Ook zijn onze arrangementen hier te boeken. Een BBQ plus activiteit al voor 49,50 p/p. Een aanspreekpunt en het hele bedrijfsuitje is geregeld.