The Shore

Strandtent “The Shore” in Scheveningen is een echte outdoor watersport plek. Ben je voor je bedrijfsuitje of teamuitje op zoek naar een sportieve activiteit op de zee? Dan is The Shore de perfecte locatie.

Denk aan een golfsurf clinic, SUPPen, Kitesurfen en zelf Foilsurfen. Alles kan hier op deze prachtige locatie vlakbij het Noordelijk Havenhoofd. Natuurlijk kun je bij The Shore in Scheveningen ook gebruik maken van onze arrangementen hoewel de meeste watersport activiteiten in een iets hoger prijssegment liggen. Maar nog steeds is elke activiteit natuurlijk te combineren met een lekker BBQ, Pizza of Buffet.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een leuk en sportief bedrijfsuitje in Scheveningen? Bel dan met 085-1304595. Of vraag offerte aan via het formulier.

 

Deze leuke “surf” strandtent is ook zeer geschikt voor een leuk en sportief teamuitje of bedrijfsuitje aan zee.  Omdat deze strandtent direct aan het surf strand ligt naast het Havenhoofd is het natuurlijk erg geschikt om hier een sportief bedrijfsuitje te organiseren. Een surf clinic of een kitesurf clinic zijn dan een uitgelezen mogelijkheid voor een teamuitje dat anders dan anders is. Ook kun je vanaf deze locatie gemakkelijk een sensationele tour op de powerboat boeken bij ons. Kortom, tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje bij de The Shore in Scheveningen. Ook bij deze strandtent hebben we regelmatig aanbiedingen op onze activiteiten, arrangementen en borrels dus neem snel contact op via onderstaande button. Kom een kijkje nemen op één van de festivals die ze organiseren of loop gewoon eens binnen bij The Shore!