Arrangementen 

op het strand 


De beste aanbiedingen voor een teamuitje op het strand in Nederland. Van Zeeland tot Ameland, alle locaties zijn vertegenwoordigd hier. Keuze uit meer 350 strandtenten en 20 activiteiten om een mooi teamuitje mee samen te stellen. One stop shop voor een geslaagd bedrijfsuitje aan het strand.

Niet gevonden wat je zocht? Uiteraard bieden we ook "op maat" programma's om binnen jouw budget een top teamuitje te organiseren. Klik op offerte aanvragen dan nemen we binnen enkele uren contact op.

Budget

BBQ of Buffet + activiteit 

49,50

Sate

hamburgers

Vega Burgers

frietjes

salades

+

Keuze uit Powerkiten of Bubble Ball of Beach Golf

*drankjes op nacalculatie


Deluxe

BBQ of Buffet Deluxe + activiteit 

59,50

Sate

hamburgers

Diverse andere soorten  vlees

Diverse Vis

Diverse Vega

frietjes

salades

+

Keuze of combinatie van Powerkiten of Bubble Ball of Beach Golf, Strandzeskamp, Expeditie Robinson

*drankjes op nacalculatie


Beach Party

Wil je een leuk feest of borrel geven op het strand als bedrijfsuitje of jubileum? Wij organiseren het graag voor je.


Super Deluxe

BBQ of Buffet Deluxe + activiteit 

69,50

alles van het deluxe menu

Gamba Spiezen

Vega keuzemenu

Ossehaas spiezen

+

Keuze of combinatie van Powerkiten of Bubble Ball of Beach Golf, Strandzeskamp, Expeditie Robinson, Surf Clinic, Kitesurf clinic, branding Raften

*drankjes op nacalculatie


Op maat programma

De kans is groot dat je geen standaard programma wil maar juist net een ander menu of een andere samenstelling van activiteiten. Met meer dan 15 jaar ervaring in de bedrijfsuitjes en teamuitjes ben je bij ons aan het juiste adres.

Wellicht ben je voor jouw bedrijfsuitje op zoek naar een strandtent met een Asian Fusion keuken of misschien lekker sushi op het strand of wellicht Argentijnse Steak BBQ of misschien wel heel iets anders. Graag adviseren we je met een mooi programma.  Ook voor de prijs interessant want met ons volume weten we mooie kortingen bedingen bij de meeste strandtenten. Daarnaast hebben sommige strandtenten speciale aanbiedingen die alleen via dit platform aangeboden worden.

Wil je geen activiteiten doen maar alleen een gezellige borrel of bedrijfsfeest? Ook daar kunnen we je bij helpen. Er zijn zoveel strandtenten en ieder locatie heeft weer bepaalde voordelen maar ook nadelen. Wij sturen je in de juiste richting.

Bekijk hieronder alle strandtenten waar wij samen met jou een geslaagd teamuitje kunnen organiseren. Van Zeeland tot Ameland! Graag adviseren we welke strandtent het beste past bij jouw event.

Kijkduin

Den Haag Zuiderstrand

Scheveningen Boulevard

Coyote Bar

Coyote Bar

Uitgaan in scheveningen kan tegenwoordig helemaal in westernsfeer in de Coyotebar! https://www.facebook.com/coyotebarscheveningen/

Bekijk arrangement

Scheveningen Zwarte Pad