Beachbar Zus & Zo aan Zee

De Beachbar is in 2022 overgenomen door de zussen Isabelle & Kelly (bekend van Zus & Zo aan de Zaan). Na meer dan 10 jaar zeer succesvol te zijn geweest met hun unieke concept in Amsterdam en de Zaanstreek, breiden zij dit jaar uit naar het strand! Een superleuke plek om een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of een ander team event te organiseren. Bij deze locatie zijn al onze events te boeken van beachgolf tot en met een leuke filmworkshop op het strand.

Maar daar houdt het niet bij op! Ook helpen we graag met de verdere invulling zoals een lekkere BBQ of Dinner buffet. We hebben aantrekkelijke arrangementen die je bij ons kan boeken bij deze locatie. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere BBQ of Dinerbuffet in combinatie met een activiteit? Dat kan al vanaf 49,50 per persoon.

Meer informatie over deze arrangementen? Bel dan met 085-1304595 of vul hier het formulier in.

Vlees, vis, vegetarisch of vegan bij Zus & Zo is alles mogelijk. Heeft u speciale dieetwensen? Ook daar hebben de zussen altijd een oplossing voor.

Deze locatie beschikt over uitstekende faciliteiten voor bruiloften, vergaderingen, bedrijfsfeesten, borrels & diners. Wij zijn gespecialiseerd in High-tea’s, BBQ-party’s en proeverijen. Bij Zus & Zo hebben wij (met onze buitenterrassen) alle ruimte om groepen van 10-80 personen te ontvangen.

 

www.facebook.com/ZusenZoaanZee