Beachclub OAXACA Domburg

Wanneer je aan Zeeland denkt voor een leuk bedrijfsuitje of teamuitje aan zee dan kun je natuurlijk niet om Domburg heen. Daar ligt ook de prachtige beachclub Oaxaca. Een perfecte plaats waar wij al onze strandactiviteiten aanbieden zoals beach golf, beach archery maar bijvoorbeeld een Expeditie Robinson op het strand.  Gegarandeerd een perfecte plaats voor een teambuilding event.

Ook bij Oaxaca in Domburg kun je bij ons alle arrangementen boeken. Een leuke teambuilding activiteit plus een BBQ of Buffet kan al vanaf 49,50 p/p. Wil je meer info over onze arrangementen? Bel dan met 085-1304595 of vul hier het formulier in.

Een leuk bedrijfsuitje aan strand begint met een goede organisatie. Wij staan voor je klaar om je te adviseren welke activiteiten het beste passen bij jouw team of afdeling. We kunnen bij Oaxaca in Domburg ook een geheel op maat programma samenstellen. Denk aan een aantal leuke strand activiteiten en daarna een gezellige borrel met prijsuitreiking. Ondertussen worden de BBQ-s aangestoken en kan iedereen lekker aan tafel.  Mocht je echt uit willen pakken met een bedrijfsfeest dan organiseren we dat ook voor je. Een leuke DJ, de zaalaankleding, artiesten en alles wat er verder komt kijken bij een geslaagd bedrijfsevent.

 

 

 

https://www.oaxacadomburg.nl/