Beachclub Zuiderduin

Over Beachclub ZuiderduinGenieten en loungen aan de kust

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant aan zee? Een plek waar u maximaal kunt genieten en loungen met prachtig uitzicht over de Zeeuwse duinen en zee? Dan zit u goed bij Beachclub Zuiderduin!

Beachclub Zuiderduin is onderdeel van Fletcher Zuiderduin Beachhotel en ligt op een van de mooiste stranden van Nederland nabij Zoutelande. De royale terrassen zijn voorzien van relaxte loungefauteuils en zonnebedden. U kunt hier terecht voor een lekkere kop koffie, borrel, uitgebreide lunch of heerlijk diner. Als in de zomer ’s avonds de grill aan gaat is het pas echt genieten met een uitzicht dat nooit verveelt! In de andere jaargetijden kunt u ook komen genieten van heerlijke seizoensspecialiteiten van de menukaart. Laat u verrassen door onze chef-kok.

De Beachclub is ook af te huren voor bijvoorbeeld privéfeesten, bedrijfsevenementen en zomerse borrels. Voor wie droomt van een bruiloft aan het strand hebben wij goed nieuws. Beachclub Zuiderduin is een officiële trouwlocatie en de perfecte plek voor elk huwelijksfeest.

Beachclub Zuiderduin is meer dan een strandtent!

web: https://www.beachclub.nl